Библиотека за слингове и ергономични раници

При нас можете да тествате слинг или ергономична раница под наем и ние сме тук, за да Ви подадем ръка в първите крачки, докато се почувствате уверени, че сте избрали най-подходящата ергономична раница или слинг за Вашето бебе! Сертифициран консултант по носене на бебе от Сгушени, ще се погрижи да Ви запознае с най-важните правила за безопасност и правилна употреба на различите носилки.

Защо под наем?

Качествените сертифицирани ергономични раници и слингове за бебе, често са по-скъпи, а за всеки родител е приоритет първо да опита и да се убеди, че е взел правилно решение за покупка за своето бебе…защото нашите деца заслужават само най-доброто!
Опцията „Под Наем” има за цел да Ви даде възможност да наемете за определен период от време, подходяща за възрастта и развитието на вашето бебе, раница или слинг и сами да усетите преимуществата, които дава бебеносенето.

Искате да помогнете на вашето бебе да премине по-леко през стресиращите първи месеци от появата му? Вземете слинг под наем от нас!

Предстои Ви пътуване или искате да се отправите на далечна разходка сред природата и искате да си улесните предвижването с вашето бебе? Наемете носилка от нас!

Искате да пробвате различни модели ергономични раници, за да прецените коя ще Ви е най-удобна?
Вземете ергономична раница под наем от нас!

Искате да опитате, за да разберете защо бебеносенето прави толкова много семейства щастливи? Наемете от нас!
Сгушени ще се погрижим за всичко останало!

Защо да изберете Сгушени?

Ако решите да закупите ергономична раница или слинг, след наемането на тестова носилка, ще получите отстъпка от редовната цена на продукта, който сте избрали! Прочетете повече в Условия за ползване.

Сертифициран консултант по носене на бебе от Сгушени, ще се погрижи да Ви запознае с най-важните правила за безопасност и правилна употреба на различите носилки.

Библиотека за слингове и ергономични раници