Сгушени – мястото, където ще получите отговор на всички ваши въпроси за бебеносенето.

Сгушени  е специализиран магазин за слингове , ергономични раници и аксесоари за носене на бебе, създаден с много любов и грижа за вашите бебета от специалиста в областта на бебеносенето Кристина Пондева.                                                                                                                    Имате въпроси и се нуждаете от надеждна информация и професионален съвет, за да вземете правилно решение? Заповядайте на консултация при нас! Нашият сертифициран консултант по носене на бебе от престижната немска школа Clauwi Trageschule  , ще Ви помогне да направите първите си стъпки в света на бебеносенето.Екипът ни е воден от максимата, че бебетата заслужават единствено и само най-доброто. Ето защо ние заставаме до Вас! Знаем, че всяко начало е трудно и ще ви помагаме, докато се почувствате уверени да продължите напред сами!

Какво е всъщност бебеносенето? Кое е правилното и безопасно ергономично носене? Защо ползването на кенгуру за бебе не е препоръчително и защо да изберете ергономична раница? Кои са подходящите носилки, в зависмост от възрастта и етапа на развитие на вашето бебе? Слинг или ергономична раница? Как да изберем най-подходящият за бебето продукт?

Подгответе се да научите изключително интересни факти и да погледнете на бебеносенето по един нов и неочакван начин с наша помощ! Всяка консултация е индивидуална и включва , както теоретична, така и практическа част с демонстрация и проба на избрани носилки, в зависимост от конкретните нужди на всяко семейство и етапът на развитие на бебето.Консултациите се провеждат на място в нашият шоурум и са с предварително записване на час. Постарали сме се да сътворим уютна и пълна с удобства атмосфера, за да може да се чувствате като у дома си! Погрижили сме се да има къде да смените пелените на вашето бебче, да го накърмите или да го оставите да поспи сладко, докато пробвате ергономични носилки и усвоявате нови знания.

Всяка среща със семейство, което иска да носи своето бебе в слинг или раница,  е изключително приятна за нас, защото ни напомня пътя, по който самите ние сме минали при отглеждането на нашето дете!

Запазете своя час за консултация на телефон:  0885 757544 , 0894 618950