Вдъхновени от най-добрите практики и личния си опит, при появата и отглеждането на малката ни дъщеричка, решихме да създадем Сгушени-мястото, където ще намерите всичко необходимо за една по-красива и приятна бременност и подкрепа как да дадете най-добрият старт в живота на вашето новородено.

Влюбени в магията на бебеносенето и удоволствието да показваш света на сгушеното в теб бебе, разбрахме колко е важно зимно време да сме добре облечени, за да са топли и приятни разходките ни. Тук ще откриете якета на водещи световни марки специализирани в облекло за бременни и бебеносещи майки, както и практични аксесоари. Модерен дизайн, високо качество при изработката и неоспоримото удобство, ще направят тези якета най-верният ви приятел в студените дни, а когато бебето проходи, любимото ви яке ще продължи да ви топли, но вече без необходимите приставки.

При нас всяка бременна жена има възможността да намери красиви, модерни дрехи, отговарящи на нуждите й и постоянно променящото й се тяло, женствено и удобно бельо за бъдещи майки, блузи за кърмене и други.
Опитът, добит с времето, ни позволява да можем грижливо и внимателно да подбираме моделите, които Ви предлагам, за да са задоволени всичките Ви желания. Постарали сме се да има голямо разнообразие, за да намери всяка една от вас своето малко съкровище и да се чувства красива по време на своите 9 месеца бременност, а и след това.

Ето защо, знаем какви са основните Ви въпроси и притеснения, знаем как да Ви помогнем да определите размера си, знаем и какво да Ви посъветваме, когато имате нужда. И не на последно място… диалогът с Вас е най-важен за нас!

Искрено ваши,
Сгушени