Скъпи приятели , ако се затруднявате с избора на размер , моля не се колебайте да се свържете с нас. Знаем и разбираме колко трудно може да бъде ,човек да уцели размера си – особено при постоянно променящото се тяло повреме на бременността.

Всички пратки изпращаме с опция преглед и тест още в офис на куриер. За доста артикули тази проба на място , не е удачна, затова съветваме спокойно да се пробват артикулите в домашна среда , като винаги имате право на замяна или връщане.

Тъй като през годините сме селектирали доста марки и модели , не можем да предоставим единна таблица с размери. Обикновено  всеки производител , дава свои таблици и размери спрямо материи и кройки на продуктите си.При повечето артикули сме се постарали да има таблици с размери в самите описания(когато разполагаме с такива).

Като цяло съветите ни при избор на дрехи , бельо или връхно за бременни и кърмачки  са винаги да залагате на размер , който носите в момента. Дрехите са мултифункционални и със специални кройки  , така че да могат да се носят както повреме , така и след периода на бременност. При избор на дреха , водеща величина препоръчваме да бъде гръдната обиколка.

При избора на дрехи и аксесоари за деца също сме ви подготвили многообразие от артикули като шапки и бански , термобельо и връхни дрехи и ботушки. В описанието на всеки артикул сме описали и дали са уголемени , умалени или отговарят на размера си.

За гр.София – сте винаги добре дошли в шоурума ни и да видите артикулите , които предлагаме на живо, както и да ги пробвате.

Искрено Ваши

Сгушени